A Kerozingőzös Portál felvarrója

Szerkesztői csapatunk a tagjai számára nemrég egyedi felvarrót készíttetett, amelyet ezúton szeretnénk nektek bemutatni.

 

 

A kerozingőzös felvarró bennünk a csoporthoz tartozás érzését erősíti, de azon túl kifejezi a repülés iránti tiszteletet, a közösen teremtett értékek elismerését, és a tevékenységünk folytonossága melletti elkötelezettséget.

Tekintve, hogy ez az első kerozingőzös felvarró, törekedtünk ragaszkodni az "egyszerűség-nagyszerűség" elvéhez, azaz nem eltérni a logo-nál alkalmazott színektől. Fekete alapszínnel képzeltük el, mivel a fekete elegáns, a legtöbb színhez passzol, kívül-belül harmonizál, azaz a logo saját színeihez, és a dzsekikhez, táskákhoz, hátizsákokhoz jellemzően illik.

[caption id="attachment_11405" align="aligncenter" width="590"] Már használatban, fotós hátizsákra applikálva a 2018-as SIAF-on[/caption]

A felvarró 9 cm átmérőjű, tépőzáras, a feliratokkal módosított kerozingőzös logo alapján gépi hímzéssel készült. Az elképzeléseinket a hímzőgép nyelvére Varga "Varesz" Sándor fordította le, míves munkáját, rugalmasságát és hozzáértését ezúton is köszönjük.

[caption id="attachment_11406" align="aligncenter" width="250"] A felvarró számítógépes látványterve (Készítette: Varga Sándor)[/caption]

Képek és szöveg: Bálint "Tushka" Ferenc